Ondernemerscafé Happy Customers met Rudolf Juliët

Foto: Stichting Startersmarktplaats  

Op welke manier overtref jij als ondernemer de verwachtingen van je klant? Hoeveel complimenten heb je deze week ontvangen? Heel belangrijk, want alleen zo kun je een goede en vooral loyale klantrelatie opbouwen. Maar … Hoe kun je een positieve klantbeleving regisseren en daarmee je invloed op de klant verdubbelen? Kom op woensdag 11 oktober naar het gratis Ondernemerscafé Happy Customers! in Schijndel en leer hoe je de verwachtingen van jouw kant kunt overtreffen.

De spreker van de avond is Rudolf Juliët, succesvol ondernemer en trainer. Rudolf raakte in 2008 plotseling volledig verlamd. Tijdens de bijna honderd dagen ziekenhuis en revalidatie van een jaar verbaast hij zich over het gedrag van sommige mensen in de zorg: “En nu niet meer op die bel drukken, want ik kom echt niet terug! Wees eens een vent!” Zijn deze hulpverleners kwaadaardig? Zijn ze ongevoelig? Of realiseren ze zich niet wat de impact is van hun gedrag op de beleving van de ander?

Wat ondernemers er (direct) aan hebben

Juist hierdoor ging Rudolf zich verdiepen in klantbeleving. Tijdens het Ondernemerscafé op woensdag 11 oktober leert hij ondernemers hoe zij zich volledig kunnen verplaatsen in de belevingswereld van anderen, om daar vervolgens nóg handiger op in te spelen. Het effect? Klanten (en niet-klanten) die zich gehoord, gezien en erkend voelen én een groeiende business! Want door een positieve klantbeleving te regisseren ontvang je meer complimenten, ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je makkelijker de gunfactor van (nieuwe) klanten.

Succes gegarandeerd!

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!

Deze avond biedt maximaal rendement met een minimale investering. Deelname aan dit Ondernemerscafé is namelijk gratis. Snel aanmelden is dan ook aan te raden, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via www.startersmarktplaats.nl. Eenmaal aangemeld? Dan verwachten wij de ondernemers op woensdag 11 oktober, om 19.00 uur in ’t Spectrum in Schijndel.

Verhinderd? Dringend verzoek!

Gezien het beperkte aantal plaatsen willen we ondernemers die zich wél hebben aangemeld maar toch verhinderd zijn dringend verzoeken zich af te melden. Zo krijgen andere geïnteresseerden een kans. Afmelden kan via www.startersmarktplaats.nl (op dezelfde manier als aanmelden).

Programma

19.00 uur   Inloop

19.30 uur   Welkomstwoord

19.45 uur   Rudolf Juliët

20.45 uur   Ondernemersborrel

Startersmarktplaats

Dit Ondernemerscafé is een initiatief van Startersmarktplaats. Startersmarktplaats biedt startende ondernemers verschillende handvatten om de onderneming een zo groot mogelijke kans van slagen te geven. Enerzijds door het verschaffen van startersinformatie en het aanbieden van starterswerkplekken in de gemeente Veghel, Uden en Schijndel. Anderzijds door het organiseren van Ondernemerscafés en -borrels, Masterclasses, Picknick met een Klik, individuele startersbegeleiding en andere activiteiten. Activiteiten om kennis te vergaren, maar ook om mensen te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen. Voor meer informatie: www.startersmarktplaats.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen