Blauw Geel ’38 is niet opgewassen tegen VVV-Venlo

Blauw Geel ’38 uit Veghel is er op eigen veld op het Prins Willem Alexander Sportpark niet in geslaagd te stunten tegen eredivisionist VVV uit Venlo. Na 90 minuten stond er 0-3 op het scorebord. Een stand die overigens bij rust al was bereikt.

De eerste kans in de 8e minuut was voor VVV. Doelman Zaari stopt de poging van Amenyido. Niet lang daarna krijgt Strijbosch, die als vervanger in het veld staat in plaats van Alexander Mols, die vorige week geblesseerd uitviel, een behoorlijke kans.

In de eerste 20-25 minuten was het meeste balbezit toch voor VVV. Blauw Geel probeerde onder de druk uit te komen.

Na 29 minuten is het dan toch 0-1. PSV-huurling Damian van Bruggen joeg de bal van grote afstand in de rechterbovenhoek. Keeper Zaari was kansloos. In de 37e minuut maakt Amenyido de 0-2. Nog voor rust scoort Terry Antonis de 0-3. Met die stand gingen beide ploegen de kleedkamer in.

Tweede helft

Tien minuten na rust vervangt van der Sande, Hellstern bij Blauw Geel’38. Na een uur spelen eindelijk weer een kans voor Blauw Geel maar het schot van Verbakel wordt gepakt. In de 67e minuut wordt Egmond bij Blauw Geel vervangen door Guler die 6 minuten later een goed schot aflevert. VVV heeft dan al wat gas teruggenomen. Er volgen nog wat kleine kansjes voor de ploeg uit Veghel maar gescoord wordt er niet meer. Eindstand 0-3.

Absoluut geen afgang voor Blauw Geel maar VVV-Venlo was toch een maatje te groot.