Theater De Blauwe Kei genomineerd voor Meest gastvrije theater van Nederland

Foto: Theater De Blauwe Kei

Voor het tweede jaar op rij organiseert de ANWB de verkiezing voor het Meest gastvrije theater van Nederland. De stembussen zijn gesloten en de nominaties zijn bekend. Theater De Blauwe Kei behoort tot de tien genomineerden in de categorie kleine gemeenten.

In de afgelopen periode hebben maar liefst 25.000 ANWB leden een stem uitgebracht op hun favoriete theater. Uit deze stemmen zijn 40 theaters genomineerd in vier categorieën: grote steden, grote gemeenten, middelgrote gemeenten en kleine gemeenten. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt en van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel Meest gastvrije theater van Nederland. De theaters zijn beoordeeld op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort, zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Trots

“Wij zijn er natuurlijk erg trots op dat we in de top 10 zitten en willen iedereen die op ons gestemd heeft bedanken”, aldus een woordvoerder van het theater.

Uitslag

Op woensdag 4 oktober maakt Frits Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, de winnaar bekend tijdens de uitreiking in Hoofddorp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen