Ruime overwinning van De Korfrakkers uit Erp

Na winst op Rosolo vorige week was het noodzakelijk voor De Korfrakkers om op deze zonnige zaterdag twee punten tegen De Peelkorf te gaan pakken. Helaas kon er geen volledig standaardteam opgesteld worden maar met goede reserves waren de dames uit Erp klaar voor de wedstrijd.

Om 16.00 uur begon de wedstrijd met een uitstekend begin van de thuisploeg. Binnen 15 minuten stond er al een 9-0 voorsprong op het scorebord voor De Korfrakkers. Erg goed spel werd beloond met mooie doelpunten. De ploeg uit Erp ging met een ruime voorsprong van 12-3 de rust in.

Duidelijk was dat het team na de rust de scores vast moest zien te houden en de wedstrijd niet uit handen gegeven moest worden. De Peelkorf daarentegen kwam met een heel ander doel de kleedkamer uit. Verdedigend werden de speelsters van De Korfrakkers af en toe iets minder scherp waardoor De Peelkorf terug kon komen naar een iets dragelijker stand van 15-9. De overwinning van De Korfrakkers kwam nimmer in gevaar en de wedstrijd werd afgesloten met twee mooie doelpunten van onze reserves uit de A1 die vandaag hun debuut maakten. Ilse Hendriks en Laura Van Houtum mochten hun eerste doelpunt voor het vaandelteam laten noteren. Dit resulteerde uiteindelijk in een einduitslag van 21-9.

Volgende week zondag staat er opnieuw weer een erg belangrijke wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen Be Quick. De wedstrijd zal om 15.00 uur plaats vinden in Nuland.