Phoenix Cultuur start korte cursus Buikdans in ’t Spectrum in Schijndel

Foto: Phoenix Cultuur

Op dinsdag 3 oktober om 19.00 uur geeft dansdocent Elmira van Maris-Amirhanova een gratis proefles Buikdans in ’t Spectrum in Schijndel. Vanaf 10 oktober start ze met een korte cursus van 10 lessen.

In deze cursus leer je de basis van Buikdans en is geschikt voor alle vrouwen van verschillende leeftijden. Danseres Elmira, afkomstig uit Oezbekistan (Centraal-Azië), is opgegroeid met Buikdans en Oosterse dans. Als ze de muziek hoort kan ze niet stil blijven zitten, dat zit haar in het bloed. Elmira neemt de danseressen graag mee in beweging op de heerlijke Oosterse muziekklanken. Na een uur gaat iedereen zwetend en voldaan naar huis.

Deelnemers hoeven geen danservaring te hebben om van de bewegingen en de muziek te kunnen genieten. Voor deze sportieve buikdanstrainingen hoef je echt niet altijd in je blote buik te dansen. Een lange sportbroek of legging, t-shirt of hemdje en sport- of jazzschoenen voldoen prima. Eventueel kan er ook op blote voeten worden gedanst. Een buikdansdoek met muntjes is te leen bij de docent.

Info

De korte cursus van 10 lessen start bij voldoende deelname op dinsdag 10 oktober van 19.00 – 20.00 uur in ’t Spectrum in Schijndel. Op 3 oktober kan er een gratis proefles gevolgd worden. Meer informatie over het aanbod vindt u op www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen: [email protected] of bel 0413 – 782010.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen