Start uitgifte kavels Erp

Foto: debolst.nl

Vanaf 28 september 2017 kunnen inwoners van Meierijstad of daarbuiten inschrijven voor één van de kavels die in plan De Bolst – Piet Bartenstraat in de verkoop gaan. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande woning of een 2-1-kap woning.

Inschrijven kan vanaf 28 september

In dit plan geeft de gemeente een variabel aantal kavels (maximaal 7) uit voor de bouw van 2-1-kap woningen en vrijstaande woningen. Het aantal kavels is afhankelijk van de oppervlakte waarvoor ingeschreven wordt. In het uitgifteprotocol staat beschreven hoe geïnteresseerden zich voor een kavel kunnen inschrijven en op welke manier de kavels worden verloot. Ook het voorbeeld verkavelingsplan, het inschrijfformulier, en de grondprijzen kunt u downloaden. Vanaf 28 september tot en met 18 oktober 2017 kunt u zich voor een kavel in dit plan inschrijven.

Over Erp

Erp is een dorp met 5000 inwoners. Het heeft een levendige bedrijvigheid en ligt op fietsafstand van industriestad Veghel. Verder zijn Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen goed met het OV te bereiken.

Erp is een sportief dorp. Er zijn allerlei sportverenigingen. Denk aan: voetbal, tennis, korfbal, basketbal, volleybal of badminton en is er een internationale fietscrossbaan.

Met twee scholen, een mooie bibliotheek, een leuk jongerencentrum, een van de mooiste waterstaatskerken van het land en de mooie bosgebieden Het Goor en ´t Hurkske zit het ook qua cultuur en natuur wel goed in Erp.

Erp: Het dorp waar alle aspecten voor een plezierige woonomgeving te vinden zijn.

Meer informatie

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen