Helmondse bedrijven actief in PieterBrueghelHuis

Foto: Myriam Simons | PieterBrueghelHuis

Een topdag, dat was het vorige week donderdag zonder enige twijfel. Toen verwelkomde het PieterBrueghelHuis in Veghel namelijk 15 medewerkers van twee Helmondse bedrijven. De hele dag staken zij belangeloos de handen uit de mouwen.

De medewerkers van Reynaers Aluminium en Roval Aluminium waren te gast in het kader van de MVO-dag. Beide bedrijven zijn onderdeel van de internationale Reynaers Group, die aluminium systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren en gevels. Directeur Edgar van Ginkel: “Maatschappelijke betrokkenheid is voor deze organisatie heel belangrijk. Wij zorgen graag goed voor onze mensen en onze omgeving. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze MVO-dag.”

Gebikkeld

De hele dag werd er werk verzet en stevig gebikkeld. Zo hebben de medewerkers een kippenren gemaakt en zijn er in twee ruimtes raamkozijnen afgelakt en muren getext. Ze hebben daarmee heel wat werk uit handen genomen!

Zelf gekozen

Extra bijzonder is het gegeven dat de medewerkers van de bedrijven zélf kozen voor het PieterBrueghelHuis. Samen met nog vijf andere organisaties hebben we alle 80 medewerkers van de bedrijven mogen verwelkomen. Een geweldig gebaar!

Moe, maar voldaan

De medewerkers van de beide bedrijven blikken zelf ook tevreden terug. “Met onze inzet willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving”, aldus directeur Van Ginkel. “Daarmee brengen we ons motto ‘Together for Better’ letterlijk in de praktijk. Moe, maar voldaan hebben we de dag afgesloten.”

PieterBrueghelHuis

Het PieterBrueghelHuis is een activiteitencentrum en ontmoetingshuis voor onder andere chronisch zieken, mensen met een beperking, mantelzorgers en vrijwilligers. In het PieterBrueghelHuis komen zij (weer) toe aan hobby’s en passies en een onbezorgde, gelukkige dag beleven. De behoeften en de vragen van de bezoekers zijn daarbij leidend.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen