Skunk pakt eerste punten in eerste Divisie

Foto: Skunk Veghel

Na twee 4-0 nederlagen op rij was het voor Skunk afgelopen zaterdag tijd om de eerste punten te gaan pakken tegen de huidige nummer twee van de competitie Inter Rijswijk. Skunk kon 2 sets binnenhalen, maar de winst kon het net niet pakken.

Waar Skunk afgelopen wedstrijden met weinig durf en lef speelde begonnen de Veghelse heren nu wel fel. Veel servicedruk en een felle blokkering zorgde voor een 5-0 voorsprong. De Rijswijkse heren kwamen nog langszij maar door wederom goede servicedruk wist Skunk de eerste set te winnen met 20-25.

Wat overdonderd door de eerste setwinst liet Skunk de tweede en derde set schieten. Weinig servicedruk en veel fouten zorgden ervoor dat Rijswijk gemakkelijk kon combineren. Pas aan het einde van de derde set pakten de Veghelse heren het niveau weer op, maar dat was te laat voor set 3.

Set 4 was Skunk oppermachtig. Met gretig spel overdonderde Skunk de Rijswijkse heren en wist met maar liefst 15-25 deze set te pakken. De vijfde en beslissende set werd niet goed begonnen door de Veghelse ploeg. Men liep vanaf het begin achter de feiten aan.

Setstanden: 20-25, 25-14, 25-17, 15-25, 15-10

Ondanks nipt verlies toch twee punten voor de Veghelse formatie. Door dit resultaat stijgt Skunk naar de 11e plaats. Komende zaterdag mogen ze laten zien dat ze de vorm vast kunnen houden tegen VC Voerendaal. Om 18.30 uur wordt deze wedstrijd gespeeld in Sporthal De Bunders in Veghel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen