Clubkampioenen ‘De Krekel’ bekend!

Foto: Hanneke Ketelaars

Bij Tennispark ‘De Krekel’ in Mariaheide zijn afgelopen zondag de finales gespeeld van de ‘Knuvers Clubkampioenschappen’. Na in de eerste week de enkel- en gemengd dubbelwedstrijden te hebben gespeeld, was het nu de beurt aan de dames- en herendubbel finales.

Gedurende het toernooi zijn er flink wat regenbuien overgetrokken maar op de finaledag was het droog. De deelnemers kwamen niets te kort dankzij het heerlijke weer en de lekkere hapjes die voorgeschoteld werden. Hamburgers werden gebakken door de mannen van Geacht en er werd een clinic gegeven tussen de wedstrijden door.

Er werd gespeel van niveau 8 tot en met 4 en alle finalisten streden dan ook om prijzen en om zich clubkampioen te mogen noemen. De winnaars zijn bekend, zij worden vereeuwigd en tentoongesteld in de ‘Hall of Fame’ van het tennispark.

De commissie bedankte hoofdsponsor Knuvers die het mogelijk maakte dit toernooi te organiseren en nodigde alle leden uit om ook volgend jaar weer mee te strijden om clubkampioen te worden van Tennispark ‘De Krekel’.

Uitslagen

DD8 Trudy Daniels/Saskia – Gaby van Kuijk/Karin Langereis 6-7, 6-4, 6-3

HD8 Hans van Brakel/Bert van Brakel – Frank Dekker/Arno Knechten 4-6, 6-1, 7-6

DD7 Ingrid Verkuijlen/Ankie v.d. Wijst – Brigitta Ruijgrok/Jeanine Sanders 7-6 (10), 6-3

HD7 Jos v.d. Elzen/Patrick v.d. Hoeven – Dennis Gabeler/Martin v. Zetten 6-2, 6-1

DD6 Monique Bruijns/Marijke Derksen – Mariska Granneman/ Jeanine Sanders 1-6, 6-3, 7-6

HD6 Thomas Koppelmans/Gijs v. Rooij – Maurik Krol/Ruud Saasen 7-5, 6-1

DD4 Linda v. Hout/Femke v.d. Velden – Monique v. Eekelen/Nagad Farah 6-2, 6-2

HD4 Bart v. Eekelen/Sander Leeghwater – Ciro v.d. Heijden/Bob Huberts 6-2, 6-0

 

 

 

Reacties