Nieuwe burgemeester start naar verwachting in december

Foto: Gemeente Meierijstad

De gemeenteraad van Meierijstad heeft tijdens de raadsvergadering van 27 september j.l. ir. C.H.C. (Kees) van Rooij aanbevolen als nieuwe burgemeester van Meierijstad.

De heer Van Rooij zal naar verwachting begin december worden geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Meierijstad. De komende periode (tussen nu en begin december) gebruikt de heer Van Rooij om zijn werkzaamheden als burgemeester van Horst aan de Maas zo goed mogelijk af te ronden en over te dragen. Burgemeester Fränzel blijft tot eind november burgemeester van Meierijstad.

Na de installatie van de heer Van Rooij als burgemeester van Meierijstad start hij met een inwerk- en kennismakingsprogramma. De wijze waarop wordt in goed overleg met de heer Van Rooij bepaald.

Wilt u niet wachten om uw vraag of verzoek te stellen? Dan is het mogelijk om het verzoek al wel te mailen naar [email protected]. Alle verzoeken worden op een later moment met de heer Van Rooij afgestemd.

 

Reacties