Zondag 15 oktober in de NPF-toren Noordkade Veghel: Cold Cases

Foto: Café De Afzakkerij

Op zondag 15 oktober om 15.00 uur is een optreden van Cold Cases op CHV Noordkade te Veghel. Let op: bij wijze van uitzondering is het optreden deze zondag NIET in de Afzakkerij, maar in de NPF-toren.

Cold Cases, beziet oude muzikale zaken, opnieuw in het licht van vandaag. Dat is ook te horen in de stijl van de band. Covers van Marillion, Toto, David Bowie, Genesis, John Hiatt, Mr. Mister, Supertramp, Talk Talk, Paul Carrack en Saga sluiten naadloos aan bij het eigen werk van Cold Cases. Soms sfeervol, soms dansbaar, heavy of melodieus. Die combinatie zorgt voor een afwisselend optreden. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Classic Rock

Cold Cases is een band uit midden Brabant, die zich richt op de muziekstijlen van de jaren ‘70 en ‘80, onder de verzamelnaam ‘classic rock’. De vaste kern van de band bestaat uit vijf muzikanten en een geluidstechnicus/muzikant, elk met hun eigen smaak en stijl, die vinden dat er plaats moet zijn voor eenieders voorkeur. Dat vergt wel de nodige flexibiliteit bij de rest van de band. Zo zoeken ze vaak naar wegen om rock, symfo, jazzrock en andere muziek te gieten in een Cold Cases vorm. Ze vinden het nu eenmaal prettig als iemand (muzikaal) wat te melden heeft, en er ook wat moeite voor wil doen. In Sint-Oedenrode hebben ze een mooie eigen oefenruimte, alwaar een keer per week op wisselende avonden wordt gerepeteerd.

Reacties