Laatste mogelijkheid om in te schrijven Krollenloop Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De voorinschrijving voor de vierde editie van de Krollenloop is gesloten. Er hebben er zich al een dikke 1.000 deelnemers ingeschreven voor het Veghelse hardloopevenement op zondag 5 november. De na-inschrijving is inmiddels geopend tot 1 november voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld en tóch graag mee willen doen.

Voor zowel de 5 als 10 kilometerloop heeft zich een gelijk aantal deelnemers opgegeven. Tot nu toe verschijnen er respectievelijk 347 en 344 lopers aan de start van deze afstanden. Voor de Ten Miles hebben zich 124 enthousiastelingen gemeld. De verdeling dames (54%) en heren (46%) is ook bijna in evenwicht. De meeste deelnemers komen uit Veghel (431), maar er zijn ook aanmeldingen uit Uden(40), ’s-Hertogenbosch (25), Helmond (10), Beverwijk (2), Amsterdam (2), Hengstdijk (1) en Woerden (1). Er verschijnen maar liefst 48 bedrijventeams aan de start op de verschillende afstanden. Voor de twee kinderlopen van 1 en 3 kilometer hebben zich respectievelijk 90 en 61 kids aangemeld.  De jongste deelnemer aan de Krollenloop is 3 jaar en de oudste 73!

Na-inschrijven

Wil je toch verzekerd zijn van een plek tijdens de Krollenloop, maar heb je jezelf nog niet opgegeven dan kan dat vanaf heden alsnog. Je betaalt dan € 12,50. Daarvoor krijg je uiteraard een medaille, sportdrank en krol met speculaas na afloop. Je naam komt echter niet meer op het startnummer te staan. Voor € 12,50 is bij het inschrijven een stoer, neon groen, Krollenloop t-shirt te bestellen; voor € 6,95 een zak krollen met speculaas van Bakkerij Van Leur.

Voor het inschrijven van de kinderen voor de 1 of 3 KM betaal je bij het na-inschrijven één euro. De na-inschrijving is geopend tot 1 november aanstaande!

Loopclinics

Speciaal voor de kinderen wordt er aanstaande dinsdag 17 oktober een gratis Kidsclinic gehouden in en om het Julianapark in Veghel. Deze start om 10.00 uur en wordt gegeven door Sjoukje van den Boom. Spelenderwijs komen kinderen tijdens deze clinic in aanraking met het hardlopen.

Aanstaande zondag 22 oktober is tevens de derde en laatste, gratis looptraining ter voorbereiding op de Krollenloop. Om 10.00 uur wordt er gestart bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat in Veghel. Er is aandacht voor een goede warming-up, loopscholing en intervaltraining. De clinic is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Vooraf opgeven is niet nodig!

Het goede doel van de Krollenloop is dit jaar de werkgroep Dementievriendelijke Gemeente Meierijstad. Deze wil een Fitpad, een beweegroute, door het centrum van Veghel realiseren.

Info

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl. Volg het laatste nieuws op Facebook, Instagram en Twitter (@krollenloop)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen