Sterren Theater Concerten Veghel presenteert unieke masterclass in Veghel

Foto: Sterren Theater Concerten

Jonge, prille trompettalenten dé kans van hun leven bieden om van niemand anders tips te krijgen dan van de wereldberoemde Eric Vloeimans: dát is waar het om draait zondag 29 oktober. Sterren Theater Concerten Veghel zet die dag haar deuren open voor iedereen die daar bij wil zijn. En dat wordt zeker de moeite waard!

Jong talent

De jonge Veghelse talenten waar het om draait zijn Tycho Polman (10 jaar), Stef van Uden (12 jaar) en Luc Vermeulen (29 jaar), allemaal leerlingen van Phoenix trompetdocent Marc van Kessel. Zij zullen beurtelings het podium betreden, musiceren en volop aanwijzingen krijgen van master Vloeimans zelf. Een hele ervaring voor deze jongens, maar óók voor het publiek. Dat neemt letterlijk een kijkje in de keuken van een muzikaal leerproces. Leuk, bijzonder én leerzaam. Luisteraars gaan natuurlijk niet naar huis zonder een spetterend optreden van Eric Vloeimans, Marc van Kessel en de jonge talenten sámen!

Sterren Theater Concerten: bijzonder initiatief

De muzieksector leeft volop in Veghel. Met een groeiend Phoenix op Noordkade en de pas gestarte CHV Academy die alle basisscholen van de Meijerijstad aandoet, mag je met trots spreken van een unieke situatie in Nederland. Dit alles mede dankzij samenwerking met andere bijzondere initiatieven, die het verdienen om ook in het zonnetje gezet te worden. De Sterren Theater
Concerten bijvoorbeeld. Een prachtig podium voor kamermuziek en klassiek muziektheater; persoonlijk en eigentijds. Gepassioneerde drijvende kracht hierachter is Wilma Bierens. Deze Veghelse sopraan heeft een enorme staat van dienst als operazangeres in binnen- en buitenland. Als docente klassiek zang aan het Fontysconservatorium in Tilburg begeleidde zij zelf jarenlang zangtalent in de dop regelrecht naar de top. Wilma is bevlogen en heeft een hart dat volledig uitgaat naar muziek. Met de Sterren Theater Concerten deelt zij haar liefde voor kamermuziek met de optredende musici en het publiek.

Reserveer snel!

Iedereen die deze bijzondere samenwerking tussen jong talent en absolute top wil ervaren, is van harte welkom. Het belooft een masterclass te worden vol nieuwe weetjes, interessante bevindingen, humor, prachtige klanken en bovenal: genieten van muziek én prachtig jong talent volop in ontwikkeling.

Datum: Zondag 29 oktober 2017
Tijd: 15:00 uur & 19:00 uur (2 concerten dus)
Locatie: Sterren Theater Concerten – Zuidkade 5
Entrée: € 10,- (<16 jaar: €5,-) per concert inclusief koffie/thee, lekkers en drankje na afloop.
Kaartjes: Reserveren via www.sterrentheaterconcert.nl.

Let op: vol is vol! Snel reserveren dus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen