Skunk strijdend ten onder in eigen huis

Zaterdag 4 november stond alweer speelronde 6 op het programma voor de lange mannen uit Veghel. Winst werd er in de 1e divisie nog niet behaald en Skunk staat op dit moment op de 11e plaats.

Voor het fluitsignaal goed en wel had geklonken in de eerste set werd er meteen tegen een flinke achterstand aan gekeken die niet meer rechtgetrokken kon worden. Skunk was niet bij de les en moest de set eenvoudig aan de tegenstander laten.

De tweede set leek een herhaling van set 1 te worden en ook nu keek Skunk al snel tegen een 12-8 achterstand aan. Na een knappe service serie van de net ingebrachte Frank van den Nieuwenhuizen was het gat in een klap gedicht. Dit bleek een kantelpunt in de wedstrijd te zijn. Het geloof in eigen kunnen nam toe en Skunk kreeg zelfs 2 setpunten. Helaas kon Skunk niet doordrukken en moest het de tweede set toch aan Utrecht laten.

De teleurstelling van de verloren tweede set moest snel plaatsmaken voor vechtlust om nog een kans te maken om de overwinning in de wacht te slepen. Elke set ging Skunk beter spelen, zo ook deze set. Skunk ging knap mee tot in de finale van de set. Helaas kon het net als in de tweede set de kansen die het kreeg niet verzilveren. De derde set ging met de kleins mogelijke marge van 2 punten naar de bezoekers.

In de vierde set was er de wetenschap dat de wedstrijd al verloren was. Echter, elk puntje kan belangrijk zijn in de strijd om handhaving. Skunk probeerde nog een laatste maal de rug te rechten om alsnog één punt in de wacht te slepen. Het geloof was echter weg en in deze laatste set kon Skunk helaas geen vuist meer maken. Ook deze laatste set werd relatief eenvoudig verloren en een 0-4 uitslag bleef achter op het scorebord.