TOP 2000 Live Experience komt naar St.-Oedenrode en Veghel

Foto: Phoenix Cultuur

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: de TOP 2000 komt er weer aan. Ook dit jaar is dit evenement te horen op Radio 2 tussen Kerst en Oud&Nieuw. Dit evenement heeft vele volgers en is een inspiratiebron voor orkesten door het hele land. Zo ook voor de drie accordeonorkesten van Phoenix Cultuur uit Veghel. Zij organiseren samen dit jaar op twee avonden in december de TOP 2000 Live Experience.

De accordeonorkesten zijn al jarenlang een begrip in Veghel en omstreken en ook in het buitenland zijn de orkesten niet onbekend. Zo zijn Torkest en The Javes dit jaar nog naar Berlijn afgereisd voor een aantal concerten en zijn, naast vele landen binnen Europa, ook China, Rusland en Canada al eens bezocht. De drie orkesten staan onder de enthousiaste leiding van Niels Tiebosch.

Luister en beleef JOUW favoriete hits

De jeugd van D’Accord, de jongeren van The Javes en de gevorderde spelers van Torkest beloven er een echte experience en interactieve avond van te gaan maken in zowel Sint-Oedenrode als in Veghel. Je hoort niet alleen vele hits uit de TOP 2000 die de orkesten al voor het programma hebben uitgezocht, maar je hebt zelf ook een stem in wat er wordt gespeeld.

Ook de fantastische beelden bij de diverse nummers, de live zang en de popquiz zullen bijdragen aan de experience. Meezingen met de nummers die je kent mag natuurlijk ook!

Wil je deze Experience mee beleven? Kom dan op vrijdag 15 december naar Cultureel Centrum Mariëndael in Sint-Oedenrode of op zaterdag 16 december naar de Podiumzaal van de Noordkade in Veghel. Aanvangstijd is op beide avonden om 20.00 uur (zaal opent om 19.30 uur).

Kaarten

Kaarten van slechts € 5.- zijn of te koop via de leden van de orkesten, of op www.torkest.com of aan de deur. De orkesten hopen je te zien en te horen op een van de avonden!

Reacties

article
7899
TOP 2000 Live Experience komt naar St.-Oedenrode en Veghel
Het kan je bijna niet zijn ontgaan: de TOP 2000 komt er weer aan. Ook
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/11/11/top-2000-live-experience-komt-naar-st-oedenrode-en-veghel/
2017-11-11T10:03:18+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/11/11100020/2.png
D’Accord, Phoenix Cultuur, The Javes, TOP 2000 Live Experience, Torkest
Kunst&Cultuur, Nieuws