Pieperz gaat testen met nieuw ontwikkelde aardappel

Foto: Pieperz

Vanaf 17 november worden de frietjes van Pieperz tijdelijk gemaakt van de vernieuwde aardappel: Pieperz 2.0. Pieperz, gevestigd op de Noordkade in Veghel, heeft volgens het AD de beste friet van Zuid-Nederland en een derde positie op landelijk niveau. Maar de ambitieuze friettent wil het land veroveren en afstevenen op de nummer 1 positie met de nieuwe aardappelaanwinst. ‘Wij doen er alles aan om het allerlekkerste frietje van het hele land te maken. Daarom blijven we ontwikkelen gaan we testen met deze nieuwe aardappel’, zegt Ton Verhoeven.

Nog romiger en nog meer crunch

HZPC Holland, wereldleider in de aardappelveredeling, heeft het nieuwe aardappelras voor Pieperz ontwikkeld. Deze ‘Pieperz 2.0’ kenmerkt  zich door de typische tijgerstrepen op de schil. De nieuwe pieper heeft nog meer crunch en is nog romiger van smaak dan zijn voorganger. ‘Met deze aardappel kunnen we onze gasten trakteren op een nóg beter frietje. Een mooie ontwikkeling voor Pieperz’, zegt bedrijfsleider Adriaan van Grinsven trots. ‘Maar of dat echt zo is, moet je natuurlijk zelf komen proeven.’

Gasten beoordelen

Pieperz gaat de komende tijd gasten vragen een kort filmpje te maken waarin ze vertellen wat zij van de nieuwe friet vinden. Als ze hun mening delen op de Facebook pagina van Pieperz, maken ze kans op prijzen en eeuwige roem in de Pieperz Hall of Fame, naast Jamie Oliver en vele anderen. ‘Het waardeoordeel van onze gasten vinden we natuurlijk veel belangrijker dan een prijs, dus we zijn razend benieuwd naar de eerste reacties’, aldus Verhoeven. ‘Als zij enthousiast zijn, zijn wij het ook en wordt de Pieperz 2.0 in 2018 onze nieuwe standaard.’ De Pieperz 2.0 frietjes zijn te proeven bij Pieperz vanaf 17 november tot het eind van het jaar en in februari 2018.

Winactie SC Heerenveen

Om de Pieper 2.0 extra aandacht te geven organiseert Pieperz een actie. Vanaf 17 november tot en met 26 november kunnen klanten meedoen aan actie op social media waarmee ze kans maken op 2 x 5 tickets voor SC Heerenveen – NEC op 14 mei 2018 inclusief twee consumpties per persoon.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen