ROC de Leijgraaf opent vrijdag 17 november haar deuren

ROC de Leijgraaf houdt op vrijdag 17 november weer haar Open Dag. Thema voor de komende editie is ‘Make Your Day’: de Open Dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen in Veghel, Oss, Cuijk en Boxmeer terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past en aan de slag gaan met leuke projecten op het gebied van techniek, zorg, business en food.

Bij ROC de Leijgraaf worden studenten gezien. Door docenten, die het beste uit elke student willen halen. Door mede-studenten, met wie ze een gezellige tijd tegemoet gaan. En door bedrijven uit de buurt, waar ze de praktijk gaan leren. Bezoekers van ‘Make Your Day’ bepalen zelf wat ze die dag gaan doen. Voorlichters van ROC de Leijgraaf staan klaar om studenten te laten ontdekken welke studie het best bij hen past. Alle lokalen en praktijkruimtes staan open, maar er zijn ook verschillende projecten en (fun)activiteiten, zoals vliegen met een drone of een kennismaking op basis van virtual reality. Daarnaast zijn er ook verschillende bedrijven en instellingen aanwezig. Wie nog twijfelt over een opleiding kan de workshop ‘Kiezen doe je zo’ volgen en er worden rondleidingen gehouden (in Oss en Veghel). Verder presenteert Theatergroep Trots zich in de aula, waar bezoekers ook kunnen aanschuiven voor een buffet. Bovendien krijgt elke student bij binnenkomst een leuke goodiebag.

Algemene informatie

Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de Open Dag te bezoeken. De Open Dag is vrijdag 17 november van 15.00 tot 20.00 uur. Meer informatie over de Open Dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op www.leijgraaf.nl/opendag.

 

 

Reacties

article
7984
ROC de Leijgraaf opent vrijdag 17 november haar deuren
ROC de Leijgraaf houdt op vrijdag 17 november weer haar Open Dag. Thema voor de
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/11/14/roc-de-leijgraaf-opent-vrijdag-17-november-haar-deuren/
2017-11-14T11:36:49+00:00
Open Dag, ROC de Leijgraaf
Nieuws