Veghel Ontvangt Kinderen bij intocht Sinterklaas

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zondag 19 november zal de Stichting Veghel Ontvangt Kinderen weer langs de route van de intocht van Sinterklaas staan met de verkoop van broodjes worst, chocolademelk, koffie, thee en ranja. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de vakantie van Poolse kinderen, die gepland staat voor de periode 30 juni t/m 15 juli 2018.

Voorzitter Marjolein Schulten is de sponsoren erg dankbaar. Zonder hen is deze actie niet mogelijk. Ook dit jaar een kraam ter hoogte van de HUBO en een voor BEK Boeken. Zij leveren onze stroom. Frans Becks Partyverhuur leent ook dit jaar zonder aarzelen onder andere zijn kramen uit. De Veghelse bakkers hebben ook de handen ineen geslagen en de broodjes gesponsord.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring of gastouderschap of wilt u een handje helpen tijdens de activiteiten van de Stichting? Neem een kijkje op de website veghelontvangtkinderen.nl of neem contact op met Marjolein Schulten (0413-363522).

De Stichting wenst iedereen, maar vooral de kinderen, veel Sinterklaas plezier, en hopen mede door uw donaties en giften, wederom diverse kansarme kinderen een onvergetelijke vakantie te kunnen aanbieden.

Uw steun is nog steeds heel hard nodig. Uw lekkers staat klaar, De Stichting verwacht u!

 

Reacties

article
7955
Veghel ontvangt kinderen bij intocht Sinterklaas
Zondag 19 november zal de Stichting Veghel Ontvangt Kinderen weer langs de route van de
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/11/14/veghel-ontvangt-kinderen-bij-intocht-sinterklaas/
2017-11-14T11:08:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/07/09013914/IMG_9129.jpg
Intocht, Sinterklaas, Stichting Veghel Ontvangt Kinderen, Veghel
Nieuws