De Blauwe Kei zoekt figuranten voor sprookjesmusical ‘De Gelaarsde Kat’

Foto: Theater De Blauwe Kei

Staat uw kind wekelijks verkleed in de huiskamer te dansen of zingen en vindt u dat deze optredens een groter publiek verdienen? Geef uw kind dan nu op als figurant voor de sprookjesmusical ‘De Gelaarsde Kat’.

Waar zijn ze naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. Men is op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152.

Samen met de Efteling selecteert De Blauwe Kei twintig kinderen om mee te spelen in De Gelaarsde Kat. Iedereen die geselecteerd wordt speelt mee in alle twee de voorstellingen in De Blauwe Kei op zaterdag 10 maart (13.30 en 16.00 uur). In de ochtend krijgen figuranten een theaterworkshop waarbij alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen voor een begeleider.

Meld uw kind nu aan

Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar [email protected] o.v.v. Figurant De Gelaarsde Kat. Uw inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 8 december binnen zijn.

Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen