Zondag live in café De Afzakkerij: Veronique Soldano en band

Foto: afzakkerij.nl

Op zondag 19 november is er van 15.00 tot 17.00 uur wederom live muziek in De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. In het brede muzikale aanbod zitten soms echte pareltjes.

Zo ook komende zondag. Veronique Soldano featuring de Band is een band die je gezien en gehoord moet hebben! Energiek, meeslepend en overweldigend. Groots en intiem tegelijk.

Met tomeloze hartstocht zuigt Veronique je mee in liedjes die je niet meer loslaten. Haar stem verleidt, maakt vrolijk, ontroert en geeft energie, heel veel energie. Muziek die origineel en bijzonder is. Een nieuw genre wat nergens mee te vergelijken valt, een smeltkroes van stylen: jazz, fusion, pop, samba en met teksten in het Nederlands!

Soms poëtisch, dan weer verhalend, maar altijd recht naar je hart. Veronique Soldano weet als frontvrouw, door haar ontwapenende persoonlijkheid, op een verfrissende manier het publiek te betrekken en mee te nemen in de muziek. Omringd door de beste muzikanten van Den Haag en Rotterdam maakt Veronique Soldano muziek die origineel en bijzonder is.

De toegang is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen