Prins Ronald d’n Urste regeert over De Reigers

Foto: cvdereigers.nl

In een overvolle gymzaal van het Dorpshuis in Zijtaart is vrijdagavond Ronald van Eert onthuld als Prins Ronald d’n Urste van De Reigers.

Prins Ronald d’n Urste is 28 jaar en werkzaam als werkvoorbereider en tekenaar bij installatiebedrijf Voss in Sint-Oedenrode. Ronald woont op de Bresser in Zijtaart. Voetbal is zijn grote hobby. Hij speelt als verdediger in het eerste van VOW. Daarnaast is hij trainer/coach van de jongens onder de 19. Tevens is de Prins actief met de organisatie van diverse toernooien en clubactiviteiten bij VOW. Ondanks deze drukte heeft hij ook nog tijd om samen met zijn vriendengroep De Dupkes de mooiste Carnavalswagens te bouwen, waar ze al veel eerste prijzen mee gewonnen hebben in de regio. Ilse Tielemans is de vriendin van Ronald. Zij komt uit het Zandhazenrijk. Ilse is 24 jaar oud en volgt een opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang aan de Fontys Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch.

Adjudant

Adjudant van de Prins is Mark van de Ven (34). Mark runt zijn eigen schildersbedrijf in Zijtaart en kent de klappen van de zweep. Hij was al eens Prins in 2015. Mark en zijn vrouw Ingrid hebben een dochter Liz.

Motto

Hun motto tijdens de Carnaval is “D’r bij zen is mee make!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen