Skunk pakt eerste overwinning in eerste divisie

Na zeven nederlagen was het voor de Veghelse heren tijd om de eerste winst te pakken. Afgelopen zaterdag lukte dat tegen het hooggeplaatste Velo uit Wateringen.

Skunk begon fel, een goede service was de basis van de dag. Velo kon niet combineren en door een goede bloksetting wist Skunk een mooie voorsprong op te bouwen. Ondanks enkele slechte beslissingen van de scheidsrechter job Skunk de eerste twee sets redelijk gemakkelijk binnenhalen. Ook de derde set leek een gemakkelijk prooi te worden. Op een 23-19 voorsprong keerde het tij echter. Door enkele pass- en aanvalsfouten wist Velo de set alsnog  Een enorme domper voor de Veghelse mannen. In set vier bleef Skunk ook achter de feiten aanlopen. Een gelijkopgaande vijfde set bracht de beslissing. Bij een 9-9 stand kwam Jos de Wit aan service en wist met zijn sprongservice de wedstrijd uit te serveren.

Setstanden: 25-22, 25-20, 24-26, 20-25 en 15-9

Ondanks de overwinning staat Skunk nog steeds op de laatste plaats maar komt wel dichterbij de nummer 11.