Kaartverkoop Jeugdhofzitting start op 6 december

Foto: C.V. De Kuussegatters

Vanaf 6 december start de kaartverkoop voor de Jeugdhofzittingen van C.V. De Kuussegatters, die op zaterdag 13 januari 2018 plaatsvindt. Deze zitting met het thema ‘Sport & Spel’ wordt een echt feestje met veel onthullingen en spetterende optredens. Toegangskaarten zijn te koop bij Knuvers Schoen & Voetcentrum, Intertoys en het UITpunt.

Jeugdhofzitting: spetterend feestje!

Op zaterdagmiddag 13.00 uur gaan de deuren open van de Koekbouw, de grootste zaal op de Noordkade. De show begint om 13.30 uur. En ook dit jaar wordt dat een feestje! Zanger Jeroen van de Velden verzorgt de opening met begeleiding van ‘De Kuussebloazers’, Hoogtepunten in het programma zijn de onthullingen van de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar én het Jeugdboerenbruidspaar. Wie zullen dat dit jaar zijn?

Thema ‘Sport & Spel’

De Jeugdhofzitting staat in het teken van ‘Sport & Spel’. Sportief bezig zijn net al je vrienden en vriendinnen of een uitdagend spel spelen? Dan zijn er toch alleen maar winnaars? En wie geniet er nou niet van winnen? Je ziet tijdens de Jeugdhofzitting spetterende optredens van vele Veghelse scholen, zangers en dansverenigingen, zoals Tuimelkids, Basisschool ’t Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans en JB Dance Centre. Kortom: dit wordt een gezellig én sportief feestje dat je niet mag missen!

Kaarten te koop vanaf woensdag 6 december

Kaarten kosten € 5,- per persoon en zijn vanaf woensdag 6 december verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Knuvers Schoen & Voetcentrum (De Bunders 148), Intertoys ( Molenwieken 23) en UITpunt (Markt 1)

Wees er op tijd bij, want ‘VOL’ = ‘VOL’

 

Reacties

article
8557
Kaartverkoop Jeugdhofzitting start op 6 december
Vanaf 6 december start de kaartverkoop voor de Jeugdhofzittingen van C.V. De Kuussegatters, die op
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/12/04/kaartverkoop-jeugdhofzitting-start-op-6-december/
2017-12-04T08:22:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/12/04082013/MM_foto-jeugdhofzitting-1.jpg
Jeugdhofzitting
Nieuws