De schop gaat in de grond op bedrijventerrein Foodpark

Foto: Gemeente Meierijstad

De voorbereidingen voor de realisatie van de eerste fase van het nieuwe bedrijventerrein, Foodpark Veghel, zijn in volle gang. Op dit moment wordt de grond geschikt gemaakt om er op te kunnen bouwen en vanaf 2018 kunnen de bedrijven aan de slag met de nieuwbouw.

Wethouder Jan Goijaarts: “De verkoop van bedrijfsgrond in gemeente Meierijstad gaat als een speer. En dat heeft niet alleen te maken met de economie die aantrekt. Het is zeker ook te danken aan de strategisch goede ligging, de grote spelers die hier al gevestigd zijn, de goede samenwerking onderling en de geweldige bereikbaarheid via de weg en het water. En dat trekt bedrijven aan. Meierijstad is al een belangrijke speler op economisch gebied en hierdoor kunnen we onze positie nog verder verbeteren. Ook voor Foodpark Veghel stonden de bedrijven in de rij. En nog. We zijn dan ook alweer aan het kijken hoe we zo snel mogelijk door kunnen met Foodpark fase 2”.

Nieuwe website www.foodparkveghel.nl in de lucht!

Om geïnteresseerden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in fase 1 en straks ook over fase 2 is een nieuwe website gelanceerd: www.foodparkveghel.nl. Op deze website zijn onder meer verhalen te vinden van een aantal bekende lokale ondernemers, die vertellen waarom zij hebben gekozen voor Meierijstad als vestigingsplaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen