Spaar mee voor de ijsbaan in Veghel centrum

Foto: Gemeente Meierijstad

De centrumondernemers van Veghel bieden jou de kans om gratis entree en schaatsverhuur voor de ijsbaan, Veghel on Ice, bij elkaar te sparen! Het winterse evenement wordt dit jaar op de Markt in Veghel centrum gehouden. Voor de ‘koek en zopie’ kun je dus gezellig bij de omliggende horeca terecht.

Hoe werkt de actie?

Tot en met vrijdag 22 december ontvang je bij iedere € 10,- aan besteding een schaatszegel voor de spaaractie. Schaatszegels ontvang je alleen bij de deelnemende bedrijven. Deze zijn te herkennen aan de poster op het raam van de onderneming. Per aankoop ontvang je maximaal 10 zegels. Volle spaarkaarten kunnen aan de kassa van Veghel on Ice worden ingewisseld voor een entreebewijs inclusief schaatsverhuur. Het inwisselen kan tot en met 22 december.

Winterpret

De schaatsbaan is van 7 december tot en met 7 januari geopend. Dit betekent dus een maand lang winterplezier in Veghel centrum! Tijdens de maand dat de ijsbaan open is worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zin in een potje curling? Reserveer dan met een groepje vrienden of familie een van de banen. Voor het spelmateriaal wordt gezorgd.

Voor meer informatie over openingstijden en activiteiten kijk je op www.veghelonice.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen