Kom zondag naar de Markt in Veghel voor de ‘Prince on Ice’

Foto: CV De Kuussegatters

Het zal niemand ontgaan zijn: op de Markt in Veghel staat een gigantische overdekte schaatsbaan. Op zondag 17 december kun je daar terecht voor de ‘Prince on Ice’. Vanaf 14.30 uur wordt het daar dan zeker gezellig als Prins Jess d’n Urste en zijn Adjudanten Harry en Rudy de schaatsen onderbinden en zich op het gladde ijs begeven. De middag wordt compleet door de muzikale omlijsting én een leuke actie voor alle kinderen die in Carnavalskleding komen.

‘Prince on Ice’

Prins Jess d’n Urste heeft heel veel zin om die middag vanaf 14.30 uur in de tent op de Markt te schaatsen. Hij voelt zich namelijk helemaal thuis op glad ijs, want hij is al vanaf zijn jeugd een sportieve en fanatieke ijshockeyer. Of zijn Adjudanten Rudy van den Elzen en Harry Guns ook zo goed kunnen schaatsen is nog een grote verrassing. De Prins laat weten dat hij voor een leuk spel ook wel ‘in’ is. We zijn benieuwd!

Muziek en een leuke actie

Die middag is er ook volop muziek. DJ Marcel Janssen draait lekkere nummers én kan geweldig zingen. Ook de livemuziek van de blaaskapellen Hoempa Matata en ’t Kumt zorgt voor een lekkere stemming. Voor de kinderen, die die middag verkleed in Carnavalskleding naar de ijsbaan komen, is er een leuke actie: zij mogen namelijk gratis de ijsbaan op.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen