Peuterdans in woonzorgcentrum de Watersteeg brengt jong en oud samen

Foto: Vis in het water Theater

Donderdag 18 januari start Phoenix Cultuur in samenwerking met Vis In het Water Theater, onder leiding van Nicole Oerlemans, met een nieuwe korte cursus ‘peuterdans’ in woonzorgcentrum De Watersteeg in Veghel.

De peuterdans, voor jongens en meisjes van 2 t/m 4 jaar, wordt wekelijks verzorgd in de zaal naast het Grand Café waar bewoners mee kunnen kijken. Het bijzondere concept van Vis In Het Water Theater geeft een creatieve invulling aan de maatschappelijke behoefte om samen te werken en te verbinden. Daarnaast is het een prachtig gegeven om jong en oud samen te brengen door middel van dans en muziek. Ouderen genieten van de bedrijvigheid van de kinderen en de kinderen zelf leren van de interactie met het enthousiasme van ‘het publiek’.

Fantasie is de belangrijkste factor bij de peuterdanslessen van Nicole Oerlemans. Elke les, begeleid met veelal instrumentale muziek en attributen, ontwikkelt zich tot een fantasierijk verhaal dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Een verhaal met een mix van dans en spel met een vleugje theater. In de lessen dansen de jongens en meisjes samen met een ouder, opa of oma.

Aanmelden

Peuterdans vindt wekelijks plaats op donderdagochtend van 10.30 – 11.15 uur bij woonzorgcentrum de Watersteeg in Veghel, en start op donderdag 18 januari. Aanmelden kan via de website: www.phoenixcultuur.nl. Meer info via [email protected] of tel. 0413-782010.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen