Kick-off event Oseven groot succes met bijzonder DARK-concept op unieke locatie

Foto: © Twycer / www.twycer.nl

“Step into the Dark” was dit jaar het thema van het relatie-evenement dat Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van Den Boer Groep, jaarlijks organiseert op een bijzondere en unieke locatie. Met een nogal cryptische invitation “Get ready for a trip in the unknown” werden zo’n 200 vrienden en relaties geteased voor een afgelegen get-together in de bossen op een groot verlaten landgoed.

Aangekomen op de locatie waanden de gasten zich op een Great-Gatsby-esque feest waar Dark, Underground en Luxury een prima match bleken. Zonder het juiste password helaas ‘no entrance’. Eenmaal binnen ontpopte het Dark-eventconcept zich met diverse tastings, een country whiskeyclub, live-cooking, DJ vibes in the basement, delicious cocktails en extreme bites als een ware happening. Vast onderdeel van het kick-off event is de presentatie van de nieuwe Oseven Food-collectie voor het komende jaar, nu met een Black-twist.

Review 2017

Tijdens het event werd ook kort teruggeblikt op een sportief 2017. Oseven verzorgde naast de vele creatieve partycatering events ook tal van nationale en internationale sport-events zoals: het EK Hockey, de huldiging voor het EK vrouwenvoetbal, Ricoh Open, ABN AMRO World Tennis Tournament en is vaste cateraar binnen het Park Parkstad stadion van Roda JC waar we afgelopen jaar een volledig nieuw publiekscateringconcept hebben gelanceerd. Verder heeft Oseven in haar vaste venues waaronder Studio21 met de DinnerShow Pandora een topjaar gedraaid.

Preview 2018

“Op dit moment is de agenda voor 2018 al goed gevuld met diverse mooie partycatering events. Ook 2018 zal naast onze reguliere partycatering gekenmerkt worden door diverse grote nationale en internationale events zoals oa. het ABN AMRO World tennis Tournament, Het Holland Heineken House in Pyongyang, Zuid Korea, de Champions Trophy en de Amstel Gold Race. het wordt een fantastisch jaar met mooie projecten!” vertelt Richard Jonker, general manager van Oseven happening and food.

De reacties waren weer fantastisch en men kijkt nu al uit naar januari 2019!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen