Jumpsquare, het grootste trampolinepark vestigt zich in Veghel

Foto: Jumpsquare Veghel

Na het overweldigende succes van franchiseformule Jumpsquare breidt Jumpsquare nu uit met het Grootste trampolinepark van Europa in de Gemeente Meierijstad (Veghel). In dit prestigieuze concept staat sport, fun en gezelligheid centraal.

Het trampolinepark is uniek en onderscheidend vanwege het diverse aanbod aan Jumpmogelijkheden en de doelgroep. Het bestaat uit diverse zones. Een High performance area, een Trick area, een Sport area (basketbal, free running, dodgeball – trefbal in een nieuw jasje), BigAirBag, een slackline area (slacklinen is het balanceren op een 5cm brede spanband), een Foampit area met een High performance trampoline en een fun area. Jumpsquare richt zich op een doelgroep van jong en oud. Van recreatieve Jumpers, free-runners, turnverenigingen tot stuntmannen, bij Jumpsquare is voor ieder wat wils.

De trampolineparken vinden hun oorsprong in Las Vegas. In een relatief kleine ruimte werden trampolines geplaatst voor een gokevenement. Het evenement ging uiteindelijk niet door, maar een groepje jeugd wist van het bestaan af en op hun verzoek ging het voor hun vermaak open. Zo ontwikkelde zich betaalbaar indoor vermaak voor de doelgroep – jeugd in de leeftijd van 13 tot 25 jaar. Echter is gebleken dat trampolinespringen geschikt is voor alle leeftijden voor wie zich fit genoeg voelt of fit wilt gaan voelen.

Opening

De opening is op 22 april 2018. Jumpsquare vestigt zich aan De Poort van Veghel

Jumpsquare

22 April opent Jumpsquare een nieuwe vestiging in Veghel. Wil je volgen hoe ons park wordt gebouwd? Like ons en deel de pagina!

Geplaatst door Jumpsquare Veghel op dinsdag 9 januari 2018

Reacties

article
9551
Jumpsquare, het grootste trampolinepark vestigt zich in Veghel
Na het overweldigende succes van franchiseformule Jumpsquare breidt Jumpsquare nu uit met het Grootste trampolinepark van
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/01/11/jumpsquare-het-grootste-trampolinepark-vestigt-zich-in-veghel/
2018-01-11T14:18:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/01/11140602/14.png
Jumpsquare Veghel
Nieuws, Zakelijk