Skunk ziet spel opkrabbelen maar verliest tegen koploper

Foto: Imke Cremers Photography

De Veghelse heren moesten na de winterstop meteen aantreden tegen de koploper in de eerste divisie; VCN. Dat Skunk hier niet makkelijk ging winnen was duidelijk. Het doel, een goed spel laten zien, werd echter wel gehaald.

Coach Martin Janssen had vooraf aan de wedstrijd het doel gesteld om goed spel te laten zien tegen de koploper. Dat lukte aardig, op enkele service-series na kon Skunk goed aanpoten en ging het voor elk punt. Eindelijk klopte de blok-verdediging verhouding en er konden zowaar lange ralleys gespeeld worden. Helaas hadden de heren uit Capelle het betere van het spel in de eerste twee sets. In Set drie konden de Veghelaren even denken dat ze een spannende slotfase van de set in zouden gaan. Enkele pass-fouten gooiden echter roet in het eten. Set vier gaf een zelfde spelbeeld, goed spel, maar belangrijke punten werden niet binnen gehaald.

Setstanden 25-17, 25-17, 25-21, 25-17

Volgende week tegen de nummer 2

Skunk kan zich op gaan maken voor een thuiswedstrijd tegen de nummer twee van de competitie. In sporthal de Bunders wordt aankomende zaterdag om 18:30 gespeeld tegen Inter Rijswijk. Uiteraard gaan de Veghelse heren er alles aan doen om beter spel neer te zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen