FamilyColorBuffelrun wint opnieuw 4 prijzen!

Foto: Antoon Donkers | Organisatie Buffelrun

Waardering krijgen vanuit de deelnemers is het mooiste wat er is. Team Familie is toonaangevend in de Familie Obstakelruns van Nederland. Vorig jaar kozen ze de Buffelrun uit om mee te doen en ze waren onder de indruk. Maar liefst 4 prijzen werden aan de organisatie uitgereikt!

Zaterdag 26 augustus 2017 vond de FamilyColorBuffelrun plaats. Prominent aanwezige gasten vanuit de deelnemers was natuurlijk de familie Weemaes uit Hilversum. Na alle goede berichten besloten ze om in 2017 ook naar Boerdonk te komen. Afgelopen vrijdag werden de Team Familie Awards 2017 uitgereikt en de inzet van alle vrijwilligers uit Boerdonk en omstreken werd gewaardeerd met maar liefst 4 prijzen!

Prijzen

Zo werden prijzen gewonnen in de volgende categoriën:

1e plaats: Beste modder

1e plaats: Leukste kleinere run met héél véél sfeer

2e plaats: Beste Obstakels

3e plaats: Leukste Finish

Daarmee is de Buffelrun en daarmee Boerdonk opnieuw op de kaart gezet en hebben ze ons opnieuw uitstekend staande gehouden tussen al die grote commerciële obstakelruns in Nederland. Iets waar de organisatie met al haar vele vrijwilligers ontzettend trots op is natuurlijk.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de (FamilyColor)Buffelrun 2018 start op 19 februari 2018 om exact 18.00 uur. We verwachten dat de kaartverkoop voor dit unieke evenement in de regio hard zal gaan. Wacht daarom niet te lang en wees snel bij. #Buffelrun2018#BeThere!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen