Zin om de basis van volleybal te leren?

Foto: Skunk

Vanaf 22 februari start Volleybalvereniging Skunk Veghel weer met een korte cursus van 10 trainingen voor volwassenen die het volleybal eens willen proberen of die het leuk vinden om een basis te leren waardoor ze makkelijker met toernooitjes mee kunnen spelen. Het is geschikt voor iedereen! Bij twijfel: gewoon doen!! Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan.

In 10 trainingen gaat u aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen ze de basis uitleggen en oefenen. Men zorgt voor een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken!

De groep

Deze keer is het een gemengde cursus, voor mannen en vrouwen. De cursus is vooral bedoeld voor volwassenen met (vrijwel) geen volleybalervaring. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 16 jaar) of wat minder jong, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en ze maken er samen een leuke cursus van!

Wanneer en waar

De trainingen zijn op donderdagavonden van 20.30-22.00 uur in de sportzaal van het wijkcentrum in Veghel Zuid (bij basisschool de Golfstroom). Ze starten op 22 februari (na de carnavalsvakantie) en gaan door t/m 19 april (tot de meivakantie). Voor de 10e training moet de datum nog vastgesteld worden, maar deze zal na de meivakantie/hemelvaart zijn op Tiny’s beach, zodat jullie ook kunnen ervaren hoe het is om te beachvolleyballen.

Trainers

De trainingen worden gegeven door Lieke Vloet, met hulp van een of meer assistent-trainers, zodat iedereen voldoende aandacht en individuele aanwijzingen krijgt, en iedereen ongeacht niveau en fysieke fitheid mee kan blijven doen!

Kosten

De kosten voor deelname (dus 10 trainingen van 1,5 uur) zijn 30 euro. Mocht je binnen drie trainingen erachter komen dat het echt niks voor jou is of dat het fysiek niet lukt, dan kun je je alsnog afmelden en de helft van dat bedrag terug vragen (via [email protected]).

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen