Vanderlande krijgt hoogste waardering in Beste Werkgeversonderzoek

Foto: vanderlande.com

Vanderlande is trots om met drie sterren de hoogste waardering te hebben gekregen in de categorie productie en industrie van het Beste Werkgeversonderzoek in Nederland. Dit resultaat is gebaseerd op de persoonlijke feedback van haar medewerkers, die het bedrijf op het gebied van algemene tevredenheid een gemiddelde score gaven van 8,1. Dit ligt 0,7 punten boven het branchegemiddelde.

In de afgelopen jaren heeft Vanderlande erg goed gepresteerd in het Beste Werkgeversonderzoek van Nederland, dat wordt gefaciliteerd door Effectory. De Beste Werkgevers scoren op essentiële onderdelen beter dan andere organisaties en de winnaars scoren hoog op organisatietrots, benutten van talent, kansen krijgen om optimaal te presteren en het ontvangen van waardering.

Drie sterren

“Deze hoogst mogelijke waardering van drie sterren is zeer bijzonder, omdat het ons vertelt wat onze werknemers denken over werken voor het bedrijf”, zegt Vanderlande’s HR Directeur, Annewieke van der Zee. “Daarnaast zijn we zeer blij dat we met een 8,1 zelfs nog beter hebben gescoord dan de 8,0 van vorig jaar.

De medewerkers zijn natuurlijk van groot belang voor ons aanhoudende succes en hun meningen laten ons zien wat goed gaat en wat verbeterd kan worden. Het gaat echter ook over de beoordeling van wat hen motiveert en om het begrijpen van hun ervaringen en mate van tevredenheid. Bovendien kunnen we onszelf door dit onderzoek meten aan vergelijkbare ondernemingen in Nederland en het helpt ons om extra talent aan te trekken op de arbeidsmarkt.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen