Toon Vissers verdienstelijk Keldonkenaar 2018!

Foto: Jan van de Vossenberg

Ontelbare keren legde hij de in de afgelopen decennia Keldonkse activiteiten vast op de gevoelige plaat. Zondag werd in Keldonk Toon Visser onderscheiden met de Verdienstelijke Paplippel. Tijdens de zeer gezellige Babbelmèrge mocht hij en zijn vrouw Nelleke veel felicitaties in ontvangst nemen.

Het is vaak de kunst om juist mensen die soms letterlijk en figuurlijk wat minder in de spotlights staan eens extra in het zonnetje te zetten. Vaak doen zij hun werk onopgemerkt. Voorzitter Frank Kuijpers van Stichting Keldonks belang stipte daarom aan dat de 35e Verdienstelijke Paplippel een bijzonder is. Het is een ruwe schatting maar het aantal foto’s dat Toon Vissers heeft gemaakt van Keldonkse evenementen en gebeurtenissen ligt zeker boven de 25.000. Zijn foto’s vormen een mooi beeldverslag van Keldonks geschiedenis.

Onmisbare vrijwilliger

Naast zijn liefde voor de fotografie was Toon Vissers in eerdere jaren ook actief als voorzitter van gitaarclub “The New Freedom Singers” uit Keldonk en vrijwilligers bij de Bosbeertjes uit Erp. Op dit moment is hij onder andere de huisfotograaf van Stichting korenmolen De Hoop in Keldonk. Bij dit onlangs succesvol afgeronde herbouw- en restauratieproject liet hij zien niet alleen voor “het mooie plaatje” te gaan maar ook te beschikken over het benodigde bouwkundige technische inzicht.

Toon Vissers is een onmisbare vrijwilliger die zijn werk liever achter de schermen verricht maar daarbij vaak ongezien wel een zeer waarde volle bijdrage levert aan de gemeenschap. Kortom; een zeer verdiende onderscheiding voor een man die liever anderen in het zonnetje zet!

Reacties

article
10690
Toon Vissers verdienstelijk Keldonkenaar 2018!
Ontelbare keren legde hij de in de afgelopen decennia Keldonkse activiteiten vast op de gevoelige
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/02/11/toon-vissers-verdienstelijk-keldonkenaar-2018/
2018-02-11T17:29:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/02/11172528/ToonVissers.jpg
Keldonk, Meierijstad, Toon Vissers, verdienstelijk Keldonkenaar 2018, Verdienstelijke Paplippel
Nieuws