Rock avond in D’n Brouwer in Mariaheide

Foto: pixabay.com

Café d’n Brouwer presenteert zaterdagavond 3 maart a.s. ‘A Symphonic Rock Evening Live’. Een avond met alleen maar symfonische rock van de beste bands ter wereld aan mekaar gemixed door dj Rien v.d. Elzen en live on stage om 21:00 uur Argus en om 23:00 uur The Dark Moon.

Argus

Argus is een jaar of zeven geleden ontstaan en opgericht door de gitaristen Ton (van Extel) en Wim (Wassenaar), oude vrienden van elkaar, maar zij hadden al jaren lang de gitaar aan de wilgen gehangen, totdat ze elkaar weer tegenkwamen en weer een band wilden beginnen. “We zijn begonnen als Wishbone Ash coverband, maar alleen in repetitieruimte, totdat ze mij (Frans Nooijen) vroegen om mee te spelen. Een voorwaarde had ik, en dat was eigen werk spelen en niks anders. Ik had voorheen in progrockband, Oalnego, gespeeld, maar die was al een tijdje ter ziele”. 

Bezetting:

Frans Nooijen – zang, toetsen en Theremin
Wim Wassenberg – sologitaar en achtergrondzang
Ton van Extel – slaggitaar
Ed de Groot – basgitaar
Marijn Schellekens – drums en achtergrondzang

Argus

The Dark Moon

The Dark Moon is een Pink Floyd tribute band die zijn tweede optreden gaat geven met een kersverse bassiste. Opgericht in 2016 met een aantal ervaren muzikanten die allen grote fans zijn van de muziek van Pink Floyd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen