De heer van Boxmeer ontvangt Penning van Verdienste gemeente Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op maandagavond 5 maart 2018 reikte burgemeester Van Rooij aan L.A.A. (Bert) van Boxmeer (1951) uit Erp de derde Penning van Verdienste van de gemeente Meierijstad uit.

De heer Van Boxmeer ontving de penning voor zijn jarenlange vrijwillige inzet op diverse terreinen. De Penning van Verdienste werd uitgereikt na afloop van een vergadering van de EBK. Tijdens deze vergadering heeft meneer Van Boxmeer het voorzitterschap overgedragen.

Overzicht verdiensten

Meneer Van Boxmeer is sinds 2006 voorzitter van de Erpse Bedrijven Kring (EBK). Daarnaast was meneer van 2006 tot 2015 commissaris van de Raad van Toezicht van de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel. Sinds 2015 is hij bestuurslid van de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel en is hij vanaf 1 januari 2017 tot heden bestuurslid van het Platform Ondernemend Meierijstad.

Ook andere verenigingen mochten op de betrokkenheid en inzet van meneer Van Boxmeer rekenen. Zo was hij van 1987 tot 1995 lid van Carnavalsvereniging De Uilen van Empel en zorgde hij er binnen die vereniging voor dat jong en oud kon genieten van een goed georganiseerd carnavalsfeest. Verder was hij van 1987 tot 1997 betrokken bij RKVV Erp waar hij zich onder meer bezig hield met de sponsorcommissie en het jeugdbeleid.

Penning van Verdienste

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen