Burgemeester bezoekt Diamanten echtpaar Boshuizen-Vrijenhoek

Foto: Gemeente Meierijstad

Burgemeester Van Rooi van Meierijstad bracht vandaag een bezoek aan het echtpaar Boshuizen-Vrijenhoek. Maandag 12 maart a.s. is het 60 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord gaven.

Samen met de burgemeester werd teruggekeken op de afgelopen 60 jaar. Zij ontmoetten elkaar in 1951 in Rotterdam bij een college van Jacob. Het was liefde op het eerste gezicht, aldus mevrouw. Na hun trouwen hebben zij drie en een half jaar bij de oma van de heer Boshuizen ingewoond. Daar werd ook hun oudste zoon geboren. Door de krapte op de woningmarkt was er voor hen niets te vinden in die tijd. Maar via de werkgever van meneer kregen ze op een gegeven moment een woning in Hoogvliet toegewezen.

In 1971 verhuisde het gezin, inmiddels gezegend met drie kinderen, naar Veghel waar meneer Boshuizen als chef aan de slag kon bij verffabriek Verbo. Ze hebben nooit een moment spijt gehad van hun verhuizing naar Brabant. Daar werd de jongste van het gezin geboren.

Met hun vier kinderen, waarvan er twee in het noorden van het land wonen, hun aanhang, de vier kleinkinderen, en hun eigen broers en zussen vieren zij hun diamanten bruiloft.

Het bezoek van de burgemeester werd zeer op prijs gesteld.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen