Autotocht Lions Uden/Veghel voor het goede doel

Foto: Han Haring | Lions Uden/Veghel

De Lions Uden/Veghel zetten zich in voor dementerende ouderen in het Retraitehuis in Uden en het Pieter Pieter BrueghelHuis in Veghel. Vorig jaar deden ze dat voor het eerst in de vorm van een autorally. Dat is zo goed bevallen dat ook dit jaar op tweede paasdag weer een autotocht wordt verreden voor hetzelfde doel: zorgen voor ouderen, met name op het gebied van dementie.

Daarvoor werken De Lions samen met Stichting Classic Rally Adventures. Deze stichting heeft ervaring in het (klassieke) rallywereldje. Met de Ujese Paos Rally willen de Lions het verschil maken.
“En we combineren graag het aangename met het nuttige”, zegt Han Haring. “Aan de editie 2017 deden dertig equipes mee. Dat aantal hebben we nu al bijna bereikt, maar we willen graag meer deelnemers dan vorig jaar.

De deelnemers krijgen een mooie route voorgeschoteld door het buitengebied rond Uden en Veghel, inclusief lunch en diner. De dag wordt afgesloten met en veiling, waar onder andere geboden kan worden op dinerbonnen, wijnproeverijen enzovoorts.

Start in Uden, finish in Veghel

De Paos Rally gaat van start in Uden bij het Retraitehuis en finisht in Veghel bij het Pieter BreueghelHuis. Inschrijven kan voor de sportklasse (voor meer ervaren deelnemers) of de tourklasse (voor minder ervaren deelnemers, en beginners). Er kan worden deelgenomen met bijzondere auto’s, klassiekers, cabrio’s, sportauto’s, maar ook ‘normale’ auto’s kunnen meerijden. Haring: “Het bouwjaar is niet relevant. Het gaat erom dat we allemaal kunnen genieten van elkaars rijdend erfgoed en de support van het goede doel.”

Op maandag 2 april worden deelnemers ontvangen vanaf 08.30 uur. Om 9.45 uur volgt een welkomstwoord waarna om 10.00 de rally start.

Meer informatie en aanmelden: ujesepaosrally en Facebook

 

Reacties

article
11470
Autotocht Lions Uden/Veghel voor het goede doel
De Lions Uden/Veghel zetten zich in voor dementerende ouderen in het Retraitehuis in Uden en
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/03/11/autotocht-lions-uden-veghel-voor-het-goede-doel/
2018-03-11T19:47:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/03/11194422/UjesePaos_Rally_April_2017-00071.jpg
autotocht, Lions Uden/Veghel, Pieter BreueghelHuis, Retraitehuis, Uden, Veghel
Nieuws