Leerlingen Zwijsen College winnen met Team Rembrandts en plaatsen zich voor WK

Foto: Team Rembrandts

Elf leerlingen van het Zwijsen College uit Veghel, deel uitmakend van Team Rembrandts, zijn met hun robot kampioen geworden in de Orlando Regional. Vorige week won het team bij de Palmetto Regional al de meest prestigieuze prijs, de Chairman’s Award.

Team Rembrandts

Orlando Regional

Evenals vorig jaar won Team Rembrandts ook dit jaar de Orlando Regional. Dit jaar moest er een robot ontwikkeld worden die blokken op kon pakken en op twee hoogtes in weegschalen kon schieten. Na diverse rondes werd uiteindelijk de finale bereikt. In twee wedstrijden werd ook deze beslist in het voordeel van Team Rembrandts.

Team Rembrandts

Over Team Rembrandts

Team Rembrandts is een internationaal roboticateam bij Fontys Hogeschool Engineering. Jaarlijks ontwikkelen het robotteam in 6 weken tijd een robot waarmee ze deel neemt aan de FIRST Robotics Competition in Amerika. Naast studenten van Fontys bestaat het team ook uit 11 leerlingen van het Zwijsen College uit Veghel en 3 leerlingen van het Heerbeeck College uit Best.

Reacties

Cookieinstellingen