Meld je aan voor een lunch of diner in het pop-up restaurant Verspillingsfabriek

Foto: Verspillingsfabriek

Op 24 en 25 maart laat de Verspillingsfabriek zien en proeven dat je met overgebleven voedsel nog een heerlijke maaltijd kunt maken. Op deze dagen verschijnt er een pop-up restaurant in de Verspillingsfabriek rondom het thema voedselverspilling.

Zaterdag 24 maart kun je genieten van een heerlijk diner en op zondag 25 maart ben je welkom voor een brunch. Elke dag is er plek voor 100 mensen.

Verspillingsfabriek

De Verspillingsfabriek wil mensen laten zien en proeven dat je de meest lekkere gerechten kunt maken van eten dat normaal verspild zou worden. Of het nu gaat om kliekjes die regelmatig overblijven of eten dat afgekeurd wordt in de keten omdat het te groot, te klein, krom, dik of op andere wijze misvormd is. Samen met de koks van Hutten geniet je van lekker eten en drinken. Op zaterdag 24 maart ben je welkom vanaf 17.00 uur. Na een welkomstdrankje met een (verspild) hapje en een presentatie over De Verspillingsfabriek kun je opscheppen van een heerlijk buffet. Op zondag 25 maart gaat het restaurant open om 11.00 uur en ga je na de presentatie genieten van een lekkere brunch. De kosten voor het diner of de brunch bedragen € 10,- per persoon.

Aanmelden

Zin in een gezellige lunch of diner en inspiratie om te koken met kliekjes? Meld je dan aan op [email protected].

Reacties

article
11528
Meld je aan voor een lunch of diner in het pop-up restaurant Verspillingsfabriek
Op 24 en 25 maart laat de Verspillingsfabriek zien en proeven dat je met overgebleven
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/03/13/meld-aan-lunch-diner-pop-up-restaurant-verspillingsfabriek/
2018-03-13T16:35:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/02/27162241/24.png
Hutten, pop-up restaurant, Verspillingsfabriek
Nieuws, Zakelijk