Wie ontwerpt de nieuwe kleding van serviceteam theater De Blauwe Kei?

Foto: Serviceteam Theater De Blauwe Kei

De directie van De Blauwe Kei krijgt regelmatig opmerkingen van haar gasten over de kleding van het serviceteam. Daar gaan ze in samenwerking met Phoenix Cultuur wat aan doen. Zij dagen iedereen in de gemeente Meierijstad uit om nieuwe kleding te ontwerpen.

Sinds het theater op CHV Noordkade gevestigd is worden de gasten naar hun ervaringen. Een van de opmerkingen gaat over de kleding van het serviceteam. Daar gaat men in samenwerking met Phoenix Cultuur wat aan doen. Iedereen in de gemeente Meierijstad wordt uitgedaagd om nieuwe kleding te ontwerpen. Op zaterdag 24 maart om 15.00 uur is de kick-off van een ontwerpwedstrijd voor nieuwe kleding voor het serviceteam op CHV Noordkade.

Kick-Off

In het kader van maken & mixen van alle activiteiten op CHV Noordkade is een samenwerking met de FashionFabriek van Phoenix Cultuur tot stand gekomen in de vorm van een ontwerpwedstrijd. Iedereen in de gemeente Meierijstad kan meedoen. De ontwerpwedstrijd begint met een officiële kick-off. Hierbij zijn onder andere Harry Vermeulen, de nieuwe directeur van De Blauwe Kei, en leden van het serviceteam aanwezig. Namens Phoenix Cultuur is onder andere Myriam Simons, coördinator beeldende kunst, aanwezig.

Tijdens de kick-off wordt de huidige kleding van het serviceteam tentoongesteld, krijgen geïnteresseerden meer informatie over de inhoud en voorwaarden van de wedstrijd en worden de wedstrijdformulieren uitgedeeld.

Iedereen die interesse heeft in de ontwerpwedstrijd is van harte welkom op de eerste etage van het cultuurcluster op CHV Noordkade (bij zaal het Magazijn) op zaterdag 24 maart om 15.00 uur. Op vrijdag 18 mei worden alle ingezonden ontwerpen geëxposeerd en wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Reacties

article
11512
Wie ontwerpt de nieuwe kleding van serviceteam theater De Blauwe Kei?
De directie van De Blauwe Kei krijgt regelmatig opmerkingen van haar gasten over de kleding
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/03/13/wie-ontwerpt-de-nieuwe-kleding-van-serviceteam-theater-de-blauwe-kei/
2018-03-13T10:51:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/03/13104818/img6046_06.jpg
De Blauwe Kei, Serviceteam, Theater De Blauwe Kei
Nieuws