JPK Band in D’n Brouwer in Mariaheide

Foto: JPK-Band

Zaterdagavond 17 maart om 21.00 uur treedt de Veghelse JPK Band op in Café D’n Brouwer in Mariaheide. De entree is gratis.

In het jaar 2000 stelde Jan Pieter Kuijten zijn eigen band samen. De drie muzikanten spelen sterke Rhythm & Blues en ranzige rockmuziek.

Vrij snel veroverden ze vele bars en festivals en werden beroemd met hun originele werk. In mei 2002 werd hun eerste album CD “Knife and Gun” uitgebracht met 8 van hun eigen JPK-liedjes. Tot nu toe zijn er meer dan 40 van hun eigen nummers geschreven.

Hun muziek is beschreven als een orkaan die onverwacht over je heen raast en je achteraf met een gevoel van voldoening en tevredenheid achterlaat. Tijdens hun enthousiaste en energieke live-optredens, falen ze om contact te maken met het publiek, ze naar zich toe te trekken wat altijd als één groot feest eindigt.

Onmiskenbaar eigen geluid

Met bassist Rinus de Lang en drummer Jan Keuter heeft Jan Pieter een uniek bluesrocktrio samengesteld met een onmiskenbaar eigen geluid, met live-muziek vol drive en passie. Naast het spelen van voornamelijk hun eigen werk, spelen ze ook hun eigen interpretatie van hits van andere beroemde artiesten zoals Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Roy Buchanan, Ten Years After, Johnny Winter, Chuck Berry, Elvis Presley, enz. En geven ze hun eigen interpretatie JPK-smaak.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen