Kaartverkoop Meierijstad Music Festival is begonnen

Foto: Meierijstad Music Festival

Voor de 2e keer zal op zaterdag 2 juni aanstaande Meierijstad Music Festival georganiseerd worden. Ook dit jaar weer op de ‘nieuwe’ locatie: Partycentrum Van Haandel in Erp.

Vorig jaar verhuisde het festival van De Blauwe Kei naar partycentrum Van Haandel.  Enigszins gedwongen door de toenmalig onzekerheid over de vaste locatie van het festival. Maar het pakte goed uit en ruim 750 bezoekers wisten de nieuwe ambiance te waarderen. De sfeer en akoestiek is top bij Van Haandel en om die reden zullen ook dit jaar de bands weer schitteren in Erp.

Ook dit jaar is er weer plaats voor 3 stages,  te weten; het hoofdpodium, het Complement stage en een Blues podium in het café.

Programma om van te smullen

Intussen is het programma voor de nieuwe editie rond. Een line-up waar iedere muziekliefhebber van zal smullen, verwacht Dirk Hoevenaars: “Zo hebben we onder andere de Golden Earring (tribute door Temporary Madness), Pearl Jam (door Black Pearl), Pink Floyd (door The Dark Moon), de JPK-band (uit Meierijstad), The Woodstock Tributeband en de Dirty Denims.

Meierijstad Music Festival

Meierijstad Music Festival

 

Kaartverkoop van start

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten à 20,00 euro (excl. servicekosten) zijn online te bestellen via www.meierijstadmusicfestival.nl of je haalt ze bij Van Haandel in Erp of het UITpunt in Veghel.

Fanbussen

Ook dit jaar rijdt de fanbus weer heen en weer vanaf het Stadhuisplein naar Erp en weer terug.  Voor 2,50 euro per persoon brengt deze fanbus je heen en weer. “Maar”, besluit Dirk Hoevenaars, “Erp is slechts een paar kilometer fietsen, hoor 😉 en met een beetje geluk is het op 2 juni stralend weer.

Meer info over o.a. de bands vindt je op: www.meierijstadmusicfestival.nl of via de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen