Wederom prolongeren Hoeve en Steuten hun titel bij Open Senioren toernooi BC’67 Veghel

BC’67 heeft ook dit jaar weer een zeer succesvol Seniorentoernooi georganiseerd met deelnemers uit de hoogste klasse van de Nederlandse competitie.

Op zaterdag 17 maart werden zo’n 250 wedstrijden gespeeld en op zondag 18 maart nog ’n vijftigtal halve finales en finales. De eerste plaats bij de dames ging naar Wendy Hoeve en bij de heren naar Rick Steuten. Beiden zijn lid van Roosterse BC. De tweede plaatsen gingen respectievelijk naar Denise Hall (BC Smashing) en Teun Gootzen (BC Trilan). Steuten en Hoeve behaalden ook in de mixed-partij de eerste plaats. Rick Steuten mocht nogmaals het podium beklimmen voor de herendubbel, hij won de finale met zijn clubgenoot Noah Jongen.

BC'67

BC'67

Ook leden van organiserende club BC’67-Veghel behaalden finaleplaatsen. Meike Krol en Mandy Lange werden 2e bij de damesdubbel in de 4e klasse. René van Doorn en Teun Kuijper werden 2e bij de herendubbel in de 8e klasse. Cora Doorduyn en Eveline van Rijbroek werden 2e bij de damesdubbel in de 8e klasse. Voor de overige uitslagen kijk op badmintonnederland.toernooi.nl.

De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Het feest op zaterdagavond bij Fellows & Friends was weer een succes en maakte het sportieve weekend compleet. Het toernooi werd gehouden in sporthal De Bunders.