Welke familie wint de Generatieb@ttle?

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De bibliotheken in Schijndel en Veghel houden op zaterdag 7 april om 13.30 uur een Generatieb@ttle: een digitale opzoekquiz voor teams met familieleden uit drie generaties. Grootouders, ouders en kinderen spelen samen om de titel ‘Opzoekkampioen’. In deze spannende, interactieve quiz staat slim zoeken boven parate kennis. Het team dat de meeste antwoorden goed heeft, wint de b@ttle en natuurlijk een mooie prijs.

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld vol media, waarin je alleen een smartphone nodig hebt om informatie te vinden of met elkaar in contact te komen. Voor oudere generaties soms lastig te begrijpen omdat ze een andere ‘taal’ spreken of de mediawijze vaardigheden missen. Doel van de Generatieb@ttle is om generaties dichter bij elkaar te brengen en van elkaars vaardigheden te leren en gebruik te maken.

Wil je meedoen aan de Generatieb@ttle? Vorm dan een team bestaande uit een grootouder, een ouder en een kind (9 t/m 14 jaar) uit dezelfde familie. Ga de strijd aan met andere teams en laat zien hoe snel jouw team de antwoorden op de quizvragen kan vinden op internet. Oh, en niet vergeten: neem je eigen laptop of tablet mee!

Aanmelden

Aanmelden voor de Generatieb@ttle in Bibliotheek Schijndel kan tot 25 maart bij Mariska Smit: [email protected] Wil je meedoen in Veghel? Mail dan naar Annelies van Uden: [email protected]

Bibliotheek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen