Zondag Live in De Afzakkerij: Stolen Moments

Foto: afzakkerij.nl

Ook in de maand maart zijn op zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur live optredens op het podium van Cultuurcafé De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. De optredens zijn heel divers, van blues(rock) tot wereldmuziek.

Zondag 25 maart staat er een optreden gepland van een band die al vaker op het podium van De Afzakkerij heeft gestaan, Solen Moments.

Stolen Moments

Stolen Moments is een rhythm & bluesband uit Gemert/Veghel en inmiddels een trouwe podiumbezoeker in de Afzakkerij. Na veel vallen, opstaan, audities en weer doorgaan, hebben ze uiteindelijk onze vaste bezetting gevonden. Jong en oud verstaan elkaar goed en deze combinatie pakt wonderwel heel goed uit. Zij vinden het geweldig om bekende, maar ook de wat minder bekende nummers te spelen, waar ze veel voeling mee hebben zoals b.v. Faraway eyes, It’s not easy (Stones), Jigsaw puzzle blues (Fleetwood Mac).

Ook de afwisseling in stevig en meer ingetogen repertoire, spreekt ons erg aan. Contact met het publiek is het belangrijkste, dus gauw gelegd. Joost (bas & bijzang) heeft driekwart van zijn leven in bands gespeeld, zoals Hey Joost! (hoe toepasselijk), Space Cowboys (nee, geen Steve Miller coverband) en Jarvis Perception. Het laatste kwart is voor Stolen Moments. Bart (sologitaar) is vanuit de Achterhoek, waar hij veel optredens gedaan heeft met de band Kashmir (eigen werk met Led Zeppelin invloeden), voor kind & kraai in Gemert komen wonen. Hij is klaar met rocken en is via Pieter met de rhythm & blues in aanraking gekomen. Frans (drums & bijzang) is via de nodige omzwervingen – metal, bluesrock – in aanraking gekomen met de muziek van zijn vaders jeugd. Als de benjamin van het gezelschap legt hij het fundament onder Stolen Moments. Waar nodig draagt hij ook vocaal zijn steentje bij.  Pieter (zang & gitaar, ex-Frits Philips Band, ex-Do the dishes) wilde dit al heel lang: in een gezellige, gedreven en hardwerkende band, mooie rhythm & bluesnummers spelen. Hij vindt dat het bloed kruipt waar het gaan kan. Dat blijkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen