Mandy Pennings ontvangt eerste jeugdlintje gemeente Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op dinsdag 27 maart 2018 reikte burgemeester Van Rooij aan Mandy Pennings (30-03-1994) uit Schijndel het 1ste jeugdlintje van de gemeente Meierijstad uit. Mandy ontving het jeugdlintje voor haar vrijwillige inzet op jonge leeftijd op diverse terreinen.

Mandy Pennings is al jaren actief vrijwilliger bij KVS ’17, voorheen DKV (Dames Korfbalvereniging) Alico. Ze begon als hulpleidster maar is al ruim 8 jaren zelfstandig leider/trainer van een eigen korfbalteam. Daarnaast zit Mandy in de Technische commissie van KVS ’17 met name voor het jeugdkorfbal en is zij actief binnen de activiteitencommissie van deze vereniging.

Duizendpoot

Ook andere verenigingen kunnen op de betrokkenheid en inzet van Mandy rekenen. Zo is zij een duizendpoot bij stichting Sinterklaas Schijndel en zorgt zij er samen met de andere vrijwilligers voor dat het sinterklaasfeest in Schijndel ieder jaar groots gevierd kan worden. Ook is Mandy al 10 jaren vrijwilliger bij Jeugd Vakantiewerk Wijbosch. Mede dankzij haar genieten vele kinderen van een geweldige kindervakantieweek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen