Twee topvoorstellingen nieuwe seizoen Theater De Blauwe Kei vrijdag al in de verkoop

Foto: Theater De Blauwe Kei

Goed nieuws voor de fans van Alex Klaasen en Harrie Jekkers. De voorstellingen Showponies, van Alex Klaasen, en Harrie Jekkers en Klein Orkest met Later Is Allang Begonnen En Vroeger Komt Nog Één Keer Terug, komen naar Theater De Blauwe Kei Veghel in theaterseizoen 2018-2019.

Beide voorstellingen gaan aanstaande vrijdag, 13 april, al in de verkoop. Voor Vrienden van het theater start de verkoop om 10.00 uur, vanaf 14.00 uur kan iedereen kaarten bestellen.

Theater De Blauwe Kei

Alex Klaasen – Showponies

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. In deze show laat multitalent Alex Klaasen de allerbeste versie van zichzelf zien. Showponies is een razendsnelle en gloednieuwe identiteitsrevue waarin Klaasen op zijn eigen kenmerkende manier, samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit, entertainment brengt van het hoogste niveau.

Met uiteraard zang, dans, muziek en typetjes zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen. “Alex Klaasen weet entertainment en engagement op een unieke manier met elkaar te verbinden. Showponies is technisch en inhoudelijk een ijzersterke identiteitsrevue” (Theaterkrant.nl).

Harrie Jekkers en Klein Orkest – Later Is Allang Begonnen…

Na een sabbatical van veertien jaar gevolgd door de succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, door ons publiek gewaardeerd met een 8,8, wil Jekkers nog één keer terug. Terug naar zijn muzikale roots en de periode waarin hij zanger was van de succesvolle popgroep die evergreens scoorde met O, o, Den Haag en Over de muur. Vandaar dit muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske manier over het ontstaan en het einde van de band. Hij wordt daarbij begeleid door twee oorspronkelijke bandleden, Chris Prins (bas) en Niek Nieuwenhuijsen (drums), en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Theater De Blauwe Kei

Theater De Blauwe Kei

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen