Koningsdag Vrijmarkt in de Proeffabriek

Foto: chvnoordkade.nl

Ook dit jaar is er weer een smaakvolle en gezellige Vrijmarkt in de Proeffabriek op CHV Noordkade in Veghel tijdens Koningsdag.  Er is van alles te doen en deelname aan de vrijmarkt is mogelijk voor jeugd tot en met 18 jaar en geheel gratis. De Koningsdag Vrijmarkt is voor het publiek geopend op vrijdag 27 april van 12.00 tot 17.00 uur en ook de toegang is gratis!

De Vrijmarkt op Koningsdag is hét jaarlijkse moment om je zolder of garage eens goed op te ruimen en je oude spullen te verkopen. De kan om iemand blij te maken met jouw oude speelgoed, skates of spelletjes en ook een zakcentje te verdienen. Of voor mensen die juist op zoek zijn naar iets bijzonders. Iedereen is welkom om even lekker te struinen langs de kleedjes en te genieten van de gezelligheid en livemuziek in de Proeffabriek. Er zijn optredens van straatmuzikanten en ook zijn diverse kraampjes opgesteld. Natuurlijk zijn ook de winkels geopend.

Aanmelden

De geïnteresseerde die graag met een kleedje met tweedehandsspullen op deze vrijmarkt staat, of die als muzikant wil laten zien wat hij in huis heeft, kan zichzelf aanmelden bij de infobalie van Jumbo Foodmarkt op CHV Noordkade in Veghel of per mail. Deelname is mogelijk voor jeugd t/m 18 jaar en volledig gratis. Maximaal 1 plaats per deelnemer. Wees er wel snel bij,b want vol=vol!

Info

Voor meer informatie mail [email protected] of bel even naar 0413 – 712962

Reacties

article
12462
Koningsdag Vrijmarkt in de Proeffabriek
Ook dit jaar is er weer een smaakvolle en gezellige Vrijmarkt in de Proeffabriek op
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/04/13/koningsdagvrijmarkt-in-de-proeffabriek/
2018-04-13T14:33:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/04/13143300/koningsmarkt-1024x681-1.jpg
koningsdag, Meierijstad, Proeffabriek, Veghel, Vrijmakrkt
Nieuws