De Korfrakkers weet goede lijn niet door te zetten

Op deze zonnige zaterdag kwam Rosolo uit Reusel op bezoek. Deze twee ploegen troffen elkaar voor het laatst in de play-offs waar De Korfrakkers tot 2 keer toe wist te winnen. Nu was het wederom een belangrijke wedstrijd. Rosolo heeft de punten hard nodig om in de top 4 te komen en De Korfrakkers om een positie in de top 4 veilig te stellen.

De wedstrijd werd ingefloten en na 4 minuten te hebben gespeeld stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord door 2 doelpunten van Maud Beekmans. Deze voorsprong bleef helaas niet lang staan want binnen no time wist Rosolo aan te haken en stond de stand weer gelijk. Dit was dan eigenlijk ook gelijk wat er de rest van de eerste helft gebeurde. De Korfrakkers kwam telkens op voorsprong maar wist nooit het gat te vergroten naar meer dan 2 doelpunten. De rust werd ingegaan met een 10-8 voorsprong.

In de rust werd er nog eens duidelijk besproken waar de kansen lagen en nu was het dan ook zaak om deze in de tweede helft goed te benutten. Maar waar in de eerste helft De Korfrakkers telkens op voorsprong kwam werden de rollen nu omgedraaid. Tot 5 minuten voor het einde was de stand 16-17 in het voordeel van Rosolo. De laatste aanvallen werden helaas niet met een doelpunt beloond en dit werd dan uiteindelijk ook de eindstand.